Figuurcorrectie

Afvallen en huidversteviging

Dit speciale programma is bedoeld voor iedereen met matig tot extreem overgewicht, of met plaatselijke vetophoping op b.v. de buik of heupen.
Daar voor iedereen overgewicht of vetophoping een andere oorzaak kan hebben, houden wij eerst een intakegesprek. Naar aanleiding van deze intake kijken wij welk behandelingstraject het beste bij u past om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
De behandelingen zullen bestaan uit het afbreken en afvoeren van vetcellen, het verbeteren en verstevigen van de huid en spierversteviging.

Hiervoor maken wij gebruik van :
 

• Shock Cryolipolyse / EMsculpt / laser acupunctuur

5 behandelingen kosten 300 euro per zone

Shock Cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode om zonder operatie vet te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren. De blootstelling aan koeling veroorzaakt celvernietiging van onderhuids vetweefsel, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel.  Vervolgens zal het lichaam deze op natuurlijke wijze afvoeren. De huid wordt vacuum in het apparaat gezogen waarbij laser en radio frequentie zorgen voor een betere huidstructuur, collageen aanmaak, bescherming en vernieuwing van gezonde huidcellen.
 

Tips

Leef bewust en eet bewust en met aandacht, dus niet achter je computer of voor de televisie, ben je bewust van wat je in je mond stopt, sta stil bij iedere hap, kijk ernaar, ruik het, kauw er goed op, proef en geniet ervan. Eet langzaam.

Ben je vaak moe na het eten? Dan heb je te weinig energie, eet en drink geen koude producten, rauwkost of zwaar verteerbaar voedsel, je spijsvertering heeft dan alle energie nodig om het voedsel te verteren en dan heb je geen energie meer over en word je moe, vermijd melkproducten.

Drink geen water vanaf een half uur voor tot een half uur na het eten. Water moet je niet rondom de maaltijd drinken omdat de maagsappen die het eten moeten verteren, verdund worden en hun werking, het eten verteren, verliezen. Drink wel voldoende water (ca 2 liter) gedurende de dag. Een van de oorzaken van constipatie is te weinig lichaamsvocht hebben.

Pas je eet- en leefgewoontes aan, het heeft geen zin om te gaan diëten want hiermee bestrijd je niet de oorzaak van je overgewicht maar het gevolg, als je dan weer stopt met het dieet vliegen de kilo's er weer aan en krijg je het bekende jojo effect.

Probeer zoveel mogelijk koolhydraat arm te eten en suikers te vermijden want die worden omgezet in glucose en fructose wat dan weer opgeslagen wordt als lichaamsvet en daar wil je nu juist vanaf.

Ook versgeperste vruchtensappen bevatten veel suiker, drink in plaats hiervan water, groene thee of groentensappen.

Vervang de suikers niet door chemische zoetstoffen dan blijft de drang naar zoetigheid bestaan, verminder de inname van suikers drastisch (of als dat niet lukt gelijdelijk), je smaakpapapillen passen zich erg snel aan (ongeveer 10 dagen) wen dus gewoon aan minder zoet en je behoefte aan zoetigheid zal dan verdwijnen.

Eet gevarieerd, gooi de frituurpan weg en loop met een grote boog om de fastfoodrestaurants.

Beweeg meer, neem de trap in plaats van de lift, pak de fiets of ga een rondje lopen, lekker de natuur in, luister naar de vogels, ruik het pas gemaaide gras, hoor de blaadjes ritselen in de wind, voel de zonnestralen op je huid, ben optimistisch en geniet van alles om je heen!!