Wellness behandeling

Tijdens onze twee uur durende wellness behandeling krijgt u een heerlijk ontspannend kruiden voetbad, kunt u zich laten cuppen om eventuele blokkades of stagnaties te laten opheffen. Krijgt u een ontspannende gezichtsbehandeling met massage en masker dat speciaal op uw huid wordt afgestemd.
Ondertussen kunt u onbeperkt genieten van onze speciaal geïmporteerde echte Chinese thee.


• Kruiden voetbad
• Cupping
• Ontspannende gezichtsbehandeling: reiniging, masker en massage.
• Onbeperkt Chinese thee


Twee uur tijd voor jezelf, helemaal ontspannen en lekker in de watten worden gelegd.

Wij gebruiken alleen natuurlijke producten, deze zijn dermatologisch getest (dierproefvrij).

U kunt dit arrangement voor uzelf alleen of voor twee personen boeken, gezellig ontspannen met iemand die je dierbaar is.
Ook verkrijgbaar als cadeaubon, aan de balie en in de webshop.

Cupping

Cuppen oftewel vacuümtherapie is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. Door deze bollen van binnen met vuur te verwarmen wordt het zuurstof weggehaald. De bollen dienen vacuüm vastgezogen te worden aan de huidoppervlakte. De bollen moeten dan ook zo snel mogelijk op de huidoppervlakte geplaatst worden. Het effect hiervan is betere doorbloeding in de spieren en weefsels en het opheffen van energieblokkades. Bepaalde acupunctuurpunten worden hierdoor gestimuleerd. Afvalstoffen in het lichaam worden met deze behandeling naar de huidoppervlak getrokken waardoor het lichaam zich beter van afvalstoffen kan ontdoen.

Met het opheffen van energieblokkades kan cupping effectief worden toegepast bij onder meer:

• Kou en opkomende verkoudheid
• Spier- en gewrichtsklachten
• Hoofdpijn/migraine
• Rug-, nek en schouderpijn

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt en bindweefselverslakking opgeheven. Je komt zogezegd ‘ruimer in je vel te zitten’. Na een Cuppingbebehandeling voelt men zich mentaal en fysiek een stuk beter!

Het cuppen is niet pijnlijk, maar kan wel even een onaangenaam gevoel geven. De vacuümkracht van de cup kan dan eventueel verminderd worden. Het therapeutisch effect is echter wel afhankelijk van de zuigkracht die door de cupping ontstaat.

Daar waar de cup is geplaatst zal een rode tot paarse verkleuring te zien zijn die echter na een paar dagen weer verdwijnt.