Huidversteviging

d.m.v. Endermologie, Radio Frequency & IR Laser

U kunt kiezen tussen verschillende zones:

• Voorhoofd: fronsrimpels
• Ogen: hangende oogleden, wallen, kraaienpootjes
• Mond: huidplooien, boven en onderlip
• Kaaklijn en wangen
• Hals en onderkin
• Decolleté

Behandelingsduur vanaf 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones.

Bij deze behandeling zijn voor het beste resultaat 3 tot 5 behandelingen nodig, hoeveel dat stellen wij vast bij het gratis intakegesprek. Meerdere zones tegelijk is ook mogelijk.

Heeft u last van een onderkin, hamsterwangen, hangende oogleden of een streepjescode boven uw lip? Wij pakken deze aan met onze V8 face & body shaping beauty equipment, door middel van Endermologie, Radio Frequency en Infra Rood laser, zorgen wij ervoor dat uw huid strakker, gladder en steviger wordt en u er weer jeugdiger en stralender uit gaat zien.

Endermologie is een bindweefselmassage met behulp van een speciaal apparaat. Hiermee worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel pijnloos gemasseerd. Het is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen stimuleert. Het zet een natuurlijk proces in gang waardoor de huid gezond en stevig wordt.
De bindweefselstructuur verbetert en de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt.

Radiofrequency apparatuur werkt op basis van radiofrequente straling. Deze (onzichtbare) straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Radiofrequentietherapie is bij uitstek geschikt bij verslapping in het gezicht en bij de kaaklijn, de hals of het decolleté.
De behandeling geeft een toegenomen doorbloeding van de huid en een gevoel van warmte / hittewerking. De huid kan na de behandeling wat rood zien maar verder heeft u er geen last van.
Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is zichtbaar strakker. De aanmaak van nieuwe collagene vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee tot vier maanden na de behandeling doorgaat.

De Infra Rood Laser brengt fotonen diep in de huid die zorgen voor versnelde vernieuwing van huidcellen, hierdoor verbetert de huid in alle lagen en zullen eventuele oneffenheden op de huid sneller helen en verdwijnen.